Vervolg actie global giving

Geplaatst in: Blog 0

Het vorige blog eindigde ik met de woorden: na de campagne zullen we laten weten hoeveel de actie heeft opgebracht en hoeveel mensen bij dit resultaat betrokken waren. En vertellen over de volgende stappen die we hebben gepland om onze droom werkelijkheid te laten worden, om de brillenzaak op te starten.
Ter herinnering: doel van deze zaak opstarten is dat de Fundación zelfvoorzienend zou kunnen worden, aangezien de winst van dit bedrijf zal worden gebruikt om het runnen van het kantoor en de sociale programma’s (gemeenschapshuis, activiteiten club) te bekostigen, evenals de bewustmakingswerkzaamheden om het leven van intellectueel gehandicapte volwassenen in en nabij Juigalpa te verbeteren.

De actie
Dus daar gaat dit schrijven over. De campagne was de `Little by Little` actie van het `GlobalGiving platform`. Waarbij het doel is veel mensen te mobiliseren om een klein bedrag te geven. En bedragen door GlobalGiving verdubbeld worden. Vanuit het idee: vele kleintjes maken iets groots. De campagne liep van 8 t / m 12 maart.
Voor ons begonnen de voorbereidingen al twee maanden eerder. Met het uitwerken en voorbereiden van een PR plan. Het team wat we daarvoor vormden bestond uit Eric, in Engeland, en Daniella in Ecuador. Natuurlijk waren we erg benieuwd wat de resultaten zouden zijn van ons promotiewerk.
Ons doel was om evenveel geld binnen te halen als in september 2020. Dat doel hebben we niet gehaald. Maar wat we wel hebben bereikt: we zitten dichter in de buurt van het minimum kapitaal dat we nodig hadden om “Ruach Optics” te kunnen starten

Dus, wat was het eindresultaat op het scorebord? We hebben $ 3,003 USD ingezameld, gedoneerd door 26 personen! En met een verdubbelingsbedrag bedrag van $ 597 door Global Giving!


Eric’s sponsorloop
In ons laatste blog schreef Eric: `Om de Little-by-Little-campagne van maart te ondersteunen, heb ik mezelf een andere uitdaging gesteld, namelijk om de route van mijn 1e Ruach-run 26,2 km sneller te lopen dan op 31 december 2016: toen duurde die 2 uur en 36 minuten …`
En ja, Eric ging de uitdaging aan en rende zijn Ruach-run sneller dan 4 jaar geleden! Hij is er dus in geslaagd! Hij deed de run 11 minuten sneller dan 4 jaar geleden (totale tijd 2 uur en 25 minuten).


Ongeveer 20 personen sponsorden hem en ongeveer $ 600, – USD van het GlobalGiving-campagnebedrag is te danken aan zijn inzet en steun! Eric, je hebt een grote klus geklaard! We zijn diep geraakt door je liefde voor ons werk en we zijn je erg dankbaar!

Clocktime


Volgende kleine stappen
We hebben nog niet al het geld binnen wat nodig is om te starten. Onze pogingen om grotere giften via bedrijven en organisaties binnen te krijgen ter aanvulling zijn niet gelukt. Dus we benaderen nu vrienden/ mensen van goede wil om ons renteloze leningen te geven. Met het bedrag dat men wil, om de ontbrekende $ 10.000,- te dekken. Omdat we snel willen beginnen! Mocht je/u geïnteresseerd zijn, laat het weten!


Daarnaast beginnen we met een aantal activiteiten zoals: winkelruimte zoeken in de straat waar het het het beste is, om de brillenzaak te starten, huur, ruimte te vergelijken, enzovoort. Er is niet zo veel keus in Juigalpa, een klein plattelandsstadje, maar het helpt om te beslissen, op het moment dat we echt willen huren.
Ook hebben we contact met een dame die brillenzaken heeft in sommige delen van Nicaragua. Ze zal ons brillen, monturen en enkele machines verkopen die we nodig hebben, voor een speciale prijs, om ons werk te ondersteunen.
Ook hebben al een naam en een logo in gedachten!

onze droom

Zo nemen we enkele kleine stappen om onze droom werkelijkheid te laten worden! Daar zijn we erg dankbaar voor! We laten voortdurend zien dat veel kleine stenen in een vijver grote rimpelingen kunnen veroorzaken. We tonen de wereld voortdurend hoeveel we samen kunnen bereiken! En we zijn erg dankbaar voor uw onvoorwaardelijke steun!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van