Meedoen

Wij bouwen mee aan een woongemeenschap in Juigalpa, Nicaragua, waar (jong)volwassenen met en zonder een verstandelijke beperking samen thuis kunnen zijn, want wij geloven dat ieder mens waardevol is, dat we elkaar nodig hebben en dat we van elkaar kunnen leren. Bouw mee aan een meer menselijke maatschappij en steun ons! Op deze pagina leest u hier meer over.

Foto van spaarvarkens

De woongemeenschap

Dit initiatief is uniek voor Nicaragua en is genomen door enkele enthousiaste mensen in Juigalpa, waaronder de Nederlandse Astrid Delleman. Voor het project in Juigalpa is geld nodig voor allerhande zaken, zoals:

• de huur van een huis, water en elektriciteit,
• meubilair en verdere inrichting,
• dagelijks levensonderhoud van de bewoners,
• personeelskosten van inwonende/assisterende medewerkers,
• medische kosten van bewoners en
• materialen voor activiteiten voor de bewoners.

Het geld zal zeker de eerste jaren voor een groot deel van buiten Nicaragua moeten komen. Naast het aanschrijven van fondsen zijn we ook op zoek naar mensen die geld willen geven aan het project.

Geleidelijk aan zullen in Nicaragua zelf fondsen worden geworven bij overheid en particulieren, zodat de steun van Stichting Vivir Juntos in een periode van vijf jaar kan worden afgebouwd.

Daarom zijn we op zoek naar donateurs die zich voor vijf jaar willen verbinden aan Vivir Juntos. Dat kan met een maandelijkse of jaarlijkse storting via een periodieke overschrijving bij uw bank. Wat u doneert bepaalt u natuurlijk zelf. Elke bijdrage is welkom.

Donaties kunt u storten op rekeningnummer NL 10 TRIO 0390 9437 11 ten name van stichting Vivir Juntos Leiden. Stichting Vivir Juntos is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

We kunnen samen écht een verschil maken!