GlobalGiving

Little by Little Matching Campaign

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

In het laatste blog heb ik over de activiteiten geschreven die we aan het ontwikkelen waren, om te werken aan bekendheid en fondswerving d.m.v. acties via GlobalGiving. Inclusief de actie om de ‘Ruach Optics’ (project 44295) te steunen via Global Giving’s Little by Little Matching Campaign.

Waarom willen we een volksoptiek in Juigalpa starten?
Om financieel zelfvoorzienend te worden en onze sociale programma’s zo te kunnen ondersteunen: het runnen van ons gemeenschapshuis, het Activiteitencentrum en het outreach-programma om ons steentje bij te dragen dat, de samenleving met andere ogen gaat kijken naar mensen met een intellectuele beperking. Niet met nadruk op hun beperkingen, maar op hun talenten. We hebben een optische expertise in het bestuur en een netwerk dat ons kan helpen bij het opzetten van de volksoptiek.

In de afgelopen jaren hebben we veel verhalen verteld in blogs/ nieuwsbrieven, over de kleine wondertjes in het werken met onze huisbewoners en deelnemers van de club. Ondanks de vele uitdagingen op onze weg, het wonen in een van de armste landen van Latijns-Amerika, met bovendien een moeilijke sociaal politieke situatie. Daarom aarzelen we niet, om u de komende actie nogmaals onder de aandacht te brengen en een appél te doen op uw medewerking.

In de Little by Little-campagne: 2 manieren om ons te steunen
1) De ‘September Little by Little-campagne’ is een vijfdaagse crowdfundingactie, bedoeld om ons te helpen de kracht van het publiek te vieren. Van 14 tot 18 september zal Global Giving alle donaties tot $ 50 (euro, pounds) matchen, met een extra 50%. Gedurende al deze dagen. Kleine dollars dragen zo bij tot een grote verandering! NB: Donaties van meer dan $ 50 worden gematched tot $ 50,-.

2) We willen er ook voor gaan om een ​​van de bonusprijzen te winnen, door ervoor te zorgen dat we behoren tot de categorie ‘Meest unieke donateurs’. Hoe: Door u te vragen dus zoveel mogelijk vrienden aan te spreken om de minimale donatie van $ 10 (of E) te doen voor het ‘Ruach Optics’ project. Samen kunnen we het waarmaken!
Doneren is mogelijk via de link van de Ruach Optics op de website van Global Giving.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van