Ons nieuwe huis 1

We groeien uit ons huis!

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Toen we in ons oranje huis gingen wonen, wisten we dat dit huis eigenlijk te klein was voor onze plannen. Want er waren drie slaapkamers, waar we zes slaapplekken van konden maken om ieder wat privacy te geven.

Terwijl we er minimaal acht nodig hadden voor onze plannen. Maar op dat moment was het de beste optie en we wilden beginnen. Laten zien dat we bestonden.

Inmiddels zijn we bezig met onze vierde bewoner, naast Jonathan, Daniel en Loyda. Dus werd het tijd om naar iets groters uit te kijken. Bouwen is ook een optie, maar dat vergt veel werk en voorbereidingen. Een klus waar we nu nog niet klaar voor zijn.

Zonder dat we echt op zoek waren kwam er zowaar een huis in ons vizier, dat ons alle ruimte biedt te groeien, nauwelijks duurder is dan het huis waar we nu zitten en eventueel de mogelijkheid geeft het te kopen. Mocht de toekomst uitwijzen dat dat de moeite waard is. Het huis ligt op 15 minuten lopen waar we nu wonen, dichter naar het centrum toe.

De verhuizing is gepland op 1 augustus! Natuurlijk zal dat heel wat organisatie en inventiviteit van ons vragen. Maar als we er eenmaal zitten valt er die maand veel te vieren: onze eerste verjaardag en de inwijding van onze nieuwe gemeenschapswoning!

Op de bijgaande fotos een eerste indruk van de toekomstige woning.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van