global giving

Global Giving

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

12 juni was een belangrijke dag, want het was de dag dat ons project van Ruach en andere goedgekeurde projecten werden open gesteld op de international Global Giving site. Daar ging een hele procedure aan vooraf. Global Giving is een website die speciaal is gemaakt voor kleine organisaties om fondsen te kunnen ontvangen van een ieder die een gift wil overmaken naar een project van keuze.

We zijn dus met nieuwe plannen bezig zijn om ons Programma: ¨Help me te zijn wie ik ben¨ voor mensen met intellectuele beperking die ouder zijn dan 15 jaar in Juigalpa, Nicaragua onder een breder publiek onder de aandacht te brengen.

We zijn super blij met de steun van Vivir Juntos die ons werk voor 75% ondersteunt. Zonder hun en jullie steun zouden we nu niet staan waar we staan! Maar Vivir Juntos is een stichting die zich met name op Nederland en Nederlandstaligen toelegt.  We hebben nu het ambitieuze plan om verder over de grenzen te kijken. Ook omdat het vinden van de andere 25% voorlopig nog niet uit Nicaragua zal komen. Die molens malen langzaam…

Anderzijds is het wereldnieuws, dat we samen een verschil maken voor een doelgroep die dat zonder twijfel verdient. Dat we iets in gang zetten wat een bredere uitstraling kan hebben. Dat ons project bijdraagt aan lichtpuntjes in deze wereld, waar het slechte nieuws zo vaak de overhand krijgt.

Bijna een ieder van ons heeft wel vrienden, familie, kennissen in het buitenland. Stel aub deze contacten van ons werk op de hoogt! En wellicht willen ze hun (financiële) steentje bij willen dragen om ons werk te ondersteunen. Mocht je een Engelstalige brief nodig hebben voor die contacten, laat het ons weten want het een en ander ligt klaar voor verzending.

Website: Global Giving

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van