Stagiaires UNAN

Stagiaires accountants van de UNAN en vrijwilligers

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Hoewel het ons tot nu toe nog niet gelukt is om tot een officieel samenwerkingsdocument te komen met de grootste universiteit in Juigalpa, de UNAN (Universidad Nacional Autonoma de Nicaragua) hebben we gelukkig wel goede contacten met bepaalde docenten van de UNAN.

 

Sinds een week hebben we twee accountant stagiaires, die in hun laatste studiejaar zitten. Ze moeten honderd uur praktijkstage lopen en hebben gevraagd dat bij ons te mogen doen.

We zijn blij dat Meyling en Alejandra ons helpen al onze bezittingen in een inventaris vast te leggen. Zowel wat we hebben in het gemeenschapshuis als de activiteitenclub en het kantoor. Een hele klus! Bovendien hebben ze zo indirect contact met onze doelgroep, wat voor hun een nieuwe ervaring is. Hopelijk zorgt zowel het een, als het ander, voor een verrijkende ervaring!

Volgende week verwachten we twee vrijwilligsters via de internationale studentenorganisatie AISEC. Deze organisatie heeft in diverse landen een kantoor (hoofdkantoor lijkt in Nederland te zitten!). Sinds een jaar hebben we met hen contact. We verwachten twee studenten, één uit Mexico en één uit de Verenigde Staten voor een periode van zes weken. De bedoeling is dat ze ons gaan helpen met het verbeteren van onze PR en financiële procedures.

We zijn natuurlijk blij dat er jonge mensen zijn die er voor kiezen juist bij ons stage te lopen. Die het contact zoeken met onze doelgroep en zo hun steentje bijdragen aan het werken aan bewustwording. Hopelijk wordt het voor allen een goede ervaring!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van