Eric en Astrid

Sponsort u mee?

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Voor degenen die Eric Jager niet kennen: Eric is onze Nederlands-Engelse vertaler en onofficiële Ruach-ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk.

Bijna twee jaar geleden organiseerde hij een sponsor-run op oudejaarsavond om geld in te verzamelen voor de Fundación Ruach. Hij liep het fantastische bedrag van bijna € 2000 bij elkaar! Hij is zich nu aan het voorbereiden een nieuwe run te houden waarbij mensen hem kunnen sponsoren. De datum is vastgesteld op 10 november en hij zal worden ondersteund door teamgenoten van een heel speciale hardloopclub, SPFit, in Dorset, Verenigd Koninkrijk waar hij recentelijk lid van is.  

Eric schrijft: “De run op 10 November wordt een mooi evenement. De hardloopclup heeft zich er helemaal achter geschaard en heeft twee mensen aangewezen om het op een zo leuk mogelijke manier te organiseren. Ook heeft de club mij in contact gebracht met een hele speciale vrouw die in Dorset de Hidden Needs Trust voor kinderen met speciale leerbehoeften runt. Haar 11-jarige zoontje wil ook meedoen. Start en finish op het grasveldje voor ons huis. Zeker 9 clubleden lopen een deel van de route mee. We streven ernaar dat iedereen die loopt zo tussen 12 en half 1 aankomt en dan regelen we dat er wat te eten en te drinken is”.

Hij vervolgt: “Aan vrienden, bekenden en mensen die mij willen steunen in mijn run én de goede zaak, vraag ik om een donatie over te maken via Vivir Juntos, maar alleen als ik de afstand van 2016 van 26,2 km overtref! Dit keer ligt de lat op 32 km. Nu ik 62 jaar ben, twee jaar ouder, zal het niet gemakkelijk zijn, ook omdat ik pas sinds augustus weer mondjesmaat in training ben. Maar ik ga ervoor! Ik hoop ook, dat veel mensen opnieuw een bijdrage aan mij, en dus aan de Fundación Ruach zullen geven. En dat het bedrag van 2016 nog overtroffen zal worden!”

Mag Eric op u rekenen?

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van