Eric Jager

Sponsor run 31 december door Eric

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0Sluit het jaar af met een goed gebaar: sponsor Eric´s run en geef zo een extraatje aan ons werk in Juigalpa! 

In de vorige nieuwsbrief hebben we Eric’s initiatief even onder de aandacht gebracht. Hierin lees je wat hem drijft om dit idee uit te voeren. Nog een paar dagen en het is zo ver, dan vindt de halve marathon vinden. Hoe verlopen de voorbereidingen?

Eric meldt: 

“Het is heerlijk een goed excuus te hebben wat vaker te gaan lopen. Wat fitness betreft gaat het dan ook de goede kant op. Een prachtige route is uitgezet vanaf de abdij van Sherborne via super smalle landweggetjes waar ‘hardloper’ en ‘autochauffeur’ moeten overleggen hoe elkaar te passeren. Het is een heuvelachtig parcours met sommige hele steile stukken. Ik ben inmiddels oud en wijs genoeg om het op zulke stukken iets rustiger aan te doen om zo in mijn ritme te blijven.

Op Oudjaarsochtend word ik om 11:30 uur Nederlandse tijd door een vriend van Sherborne’s “Stop The Litter Campaign” vanaf het grasveld voor de abdij weggeschoten. Onderweg, na zo’n 15 kilometer, doe ik het dorp Milborne Port aan waar ik voor het huis van een goede vriend en hele gulle gever – indien nodig – een korte drinkpauze inlas.
Bekendheid geven aan de run in mijn eigen kring is tijdrovend maar dankbaar werk. Zowel in Engeland als in Nederland heeft Ruach al diverse financiële toezeggingen (of stortingen) binnen. En dat terwijl de Kersttijd een drukke tijd is voor iedereen en tot nu toe vele mensen nog moeten reageren. Ook staan er nog aardig wat mensen op mijn lijstje die ik nog moet aanschrijven.

Het leukste is als mensen het met mij over de Ruach-gemeenschap hebben, ongeacht of ze gaan geven of niet, en het is fijn te merken dat ik niet de enige ben die geraakt wordt door dit bijzondere project. Daar word ik blij van!”

Wilt u ook nog meedoen? Maak dan een bedrag over op rekeningnummer NL 10 TRIO 0390 9437 11, ten name van stichting Vivir Juntos te Leiden o.v.v. “ Sponsor run Eric”.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van