Daniella Jonathan Astrid

Gezinshereniging

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Toen we naar Nicaragua verhuisden, twee jaar geleden, lieten we Daniella achter. Ze zat volop in haar bachelor studie, toen wij weg gingen. Ze kent min of meer de sfeer in Nicaragua, want ze is hier geboren en heeft hier met name de jaren van haar lagere schooltijd gewoond.

Een half jaar na vertrek kwam ze ons opzoeken. Het was goed dat ze kon ervaren hoe we onze plannen aan het vorm geven waren. Inmiddels is ze klaar met haar Master en is sinds een week naar Ecuador, Guayaquil verhuisd, waar haar Ecuadoraans vriendje woont. Een relatie die twee jaar op afstand heeft stand gehouden, met wat bezoeken over en weer. We hebben de eerste jaren van haar middelbare schoolperiode daar gewoond. Dus ze heeft er meer contacten. En waar ze hoopt dat haar werkzame leven kan gaan beginnen.

In het kader van gezinshereniging gaan Jonathan en ik haar eind deze maand opzoeken, voor drie weken. Of ik toe kom aan blogs schrijven moet de tijd uitwijzen. Dat er daarna weer heel wat te schrijven zal zijn, is zeker!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van