delen (2)

Delen (2)

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Ook in Zeeland, bij Nijmegen, werd er gedeeld tijdens een avondmaal, een samen eten. Ter afsluiting van de actie in de vaste tijd waarin wekelijks de gelegenheid werd gegeven samen te eten en een donatie te doen voor het werk in Juigalpa. Waren er op de eerste avond eind januari zo’n 20 mensen, nu op de laatste avond waren er rond de 50!

Van diverse ooggetuigen heb ik te horen gekregen dat : ‘zowel bewoners, als medewerkers als gasten het hier een zeer geslaagde avond hebben gevonden! Het was hele mooie avond. Eten was prima, sfeer hartstikke goed’.

En, zelfs ik was aanwezig. Zij het per skype. Jammer dat het skypen aan het begin niet zo goed ging.. geluid viel steeds weg… maar op het moment dat iedereen kon meeluisteren naar wat ik zei, bleek het prima te horen te zijn! Een bijzondere ervaring zo op afstand toch mee te kunnen doen!

Die avond werd door ons iedereen in het zonnetje gezet, door het aanbieden van ons symbolische cadeautje. In de begeleidende brief schreef de presidente Ana Alicia: “Aan sommige goede gevers, die ons op een speciale manier hebben geholpen, hebben we een speciale erkenning gegeven, in de vorm van een symbolisch cadeautje. Ook aan u, Wilbert, willen we dit presentje doen toekomen. We zijn zeer dankbaar voor al wat u hebt gedaan om ons werk te ondersteunen. Maar door middel van dit presentje willen we ook al die mensen bedanken, die mee hebben gewerkt, zodat uw initiatieven een succes werden; en aan allen die hun steentje hebben bijgedragen, zodat wij onze doelen kunnen bereiken.

We willen u symbolisch een huisje Ruach doen toekomen, wat natuurlijk staat voor ons gemeenschapshuis, dat centraal staat in onze activiteiten in Juigalpa. Hopelijk kunt u dit huisje op een zichtbare plaats neerhangen, misschien in de kerk, om ons meer present te laten zijn in uw harten!”

De opbrengst van die avond was geweldig, E 1800,-!!Ook nu is weer eens gebleken: Alleen samen kunnen we het verschil maken! Moge deze mooie voorbeelden ons allen inspireren!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van