[:nl]Logo stichting Vivir Juntos[:]

Bericht van het bestuur

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

We hebben bericht uit Juigalpa ontvangen dat Ruach de samenwerking met Astrid heeft beëindigd. Zoals we u eerder informeerden, waren we bezig met een onderzoek naar de continuïteit van de woongemeenschap, zie https://www.vivirjuntos.org/van-het-bestuur-vooruitblik/. Maar het plotselinge besluit van Ruach om Astrid te ontslaan, kwam voor ons en Astrid zeer onverwacht. Daar zijn we van geschrokken.

We proberen op dit moment tot afspraken te komen met Ruach over hoe het nu verder gaat met de vijf huisgenoten. Zij zijn onze prioriteit. Voorop staat dat zij goede huisvesting en zorg moeten houden. We hebben ook nauw contact met Astrid. Wij staan volledig achter haar en steunen haar in de zoektocht naar alternatieven.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Zodra wij meer informatie hebben laten wij dit weten via onze website en een nieuwsbericht aan onze donateurs. Mocht u op dit moment een dringende vraag hebben over deze situatie, dan kunt u contact opnemen met Ruud Lambregts via 06-12999882.

Namens het bestuur van Stichting Vivir Juntos,

Ruud Lambregts, voorzitter