beterschap

Wel en wee

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Naast de, tot nu toe gelukkig kleine, tegenslagen die het werken aan een nieuw project met zich meebrengt, is het ingrijpender dat de gezondheid van de diverse bestuursleden niet altijd optimaal is. Tot nu toe betekende dat, dat afwisselend de een dan de ander voor een tijdje uitgeschakeld was. Hier heet dat, dat je ´met subsidie bent´.

Als werknemer met een contract wordt je baas geacht zijn werknemers aan te melden voor een medische verzekering en het afdragen van een bijdrage voor pensioen. Maar vele bazen proberen daar onder uit te komen, om geld te besparen. Er zijn dus veel mensen die zich moeten zien te redden als ze ziek worden of op leeftijd zijn, dat ze niet meer kunnen werken.De medewerkers van onze Fundación zijn aangemeld bij het INSS, dat is de sociale verzekeringsbank.

Vandaag bezocht ik onze voorzitter en administradora Ana Alicia, die voor de tweede keer in een maand is opgenomen in de kliniek, i.v.m. haar diabetes en psoriasis, waar ze tot vrijdag moet blijven. Moge het bijdragen, dat de doktoren beter kunnen beoordelen wat ze nodig heeft om haar aandoeningen te boven te komen!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van