website ruach

Website van Ruach

Geplaatst in: Blog 0

Hebt u al gekeken op de nieuwe Spaanstalige en Engelstalige website van fundación Ruach? Bekijk hem hier: www.fundacionruach.org. We zijn tevreden over het resultaat van de website. Ik vind de toegang vrij makkelijk door de logische naam. En de bedoeling is, dat we geregeld nieuwe actuele informatie op de site plaatsen, waardoor de pagina leven uitstraalt en bezoekers trekt.

We waren al een tijdje op zoek naar iemand die in Juigalpa woont en ons zou kunnen helpen bij het maken van onze Spaanstalige website. Er zijn niet veel website-makers zijn in Juigalpa, maar via via kwamen we bij Javier terecht. Inmiddels hebben we de diverse vergaderingen met hem achter de rug en is er een werkovereenkomst voor een bepaalde tijd. En dat konden we doen, omdat er nog een restbedrag over was van een gift die we verleden jaar kregen van een kerkgemeenschap in Leiden. Tot voor kort zamelden ze oud papier, lood etc. in om met de opbrengst goede doelen te steunden. Dus zij hebben mede mogelijk gemaakt dat we onze stichting nu breder onder de aandacht kunnen brengen! Daar zijn we dankbaar voor. Te meer het één van de aanbevelingen was, die ook genoemd werd in de externe evaluatie, die in november/december plaats heeft gevonden.

Wilt u ons feedback geven op grond van indruk of inhoudelijk, door uw Spaanse kennis, ik houd me aanbevolen en zie uw mail graag tegemoet. Het Nederlandse publiek kan via de website van www.vivirjuntos.org van ons wel en wee op de hoogte blijven.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van