Piñata's maken

Piñatas te koop!

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Het is niet zozeer wát je koopt, als wel wie je helpt door te kopen. Piñatas te koop! – Casa hogar Ruach

Julio, Anielka en Silva kijken voldaan naar boven waar ons originele aankondiging hangt, dat we piñatas in de verkoop hebben. Dit zijn de eerste producten van onze activiteitenclub/ taller.

Piñatas worden hier op kinderfeestjes gebruikt. Men stopt er snoepjes in en de piñata wordt hoog opgehangen. Door een kind dat een blinddoek om heeft wordt er tegen aan geslagen, terwijl de piñata aan een touw hoog en laag wordt getrokken. De kinderen wisselen elkaar af. Na verloop van tijd begeeft de piñata het en vallen de snoepjes op de grond. Het is de kunst om zoveel mogelijk snoepjes te bemachtigen.
Alle deelnemers van de activiteitenclub dragen hun steentje bij om van een ballon in een proces van 4 stappen een mooie piñata te maken, onder de bezielende leiding van Eva. Waarbij ieders mogelijkheden in aanmerking wordt genomen. Alleen de finishing touch doet momenteel Eva nog, met behulp van vrijwilligers. De verkoop levert ons niet alleen wat geld op, maar is ook reclame voor onze zaak! En geeft waardering aan de deelnemers, die zien dat hun piñatas aftrek hebben!
Wilt u (symbolisch) een piñata kopen, maak dan een extra bedragje over op de rekening van Vivir Juntos rekening o.v.v. van ´piñata´.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van