[:nl]Logo stichting Vivir Juntos[:]

Gezocht: bestuurslid m/v

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Stichting Vivir Juntos is op zoek naar een bestuurslid. Taken zullen opnieuw worden verdeeld. Draag je de woongemeenschap in Juigalpa een warm hart toe? En wil je je samen met ons inzetten om de financiering vanuit Nederland voor de opstartfase van dit bijzondere initiatief rond te krijgen? Lees dan gauw verder. 

Stichting Vivir Juntos heeft als belangrijkste doel het werven van fondsen en donateurs voor de woongemeenschap in Juigalpa, zodat zij binnen vijf jaar zelfstandig kunnen rondkomen. Het bestuur bestaat momenteel uit twee mensen: Jeroen Boggia, voorzitter a.i. en penningmeester en Niko Tetteroo, secretaris. Zij worden ondersteund door twee andere vrijwilligers: Annelies Witz (communicatie) en Michiel Witz (website).

Het gaat goed met het project in Juigalpa en we hebben voor 2016 en 2017 onze minimum financiële doelstelling gehaald. Zie ook ons jaarverslag 2016.

 

Wij zoeken iemand die:

  • het leuk en gezellig vindt om zich samen in te zetten voor een goed doel
  • afspraken maakt én afspraken nakomt
  • doortastend en integer te werk gaat
  • liefst bekend is met het werken in een bestuur
  • liefst beschikt over een relevant netwerk

Het is handig als je Spaans spreekt, maar het is geen vereiste. Ervaring met ontwikkelingssamenwerking of affiniteit met de Arkgemeenschap is een grote pré.

We vergaderen 1 keer per maand. De afgelopen keren in Haarlem of Leiden, maar we zijn flexibel. De functie is op vrijwillige basis.
Heb je interesse in de functie van bestuurslid? Neem dan contact op met Niko Tetteroo, via +31 (0)71 – 589 6988 of mail naar info@vivirjuntos.org.

Samen maken we het verschil!