Renee tekening

Een tekening van Renee

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Renee komt drie keer per week naar de activiteitenclub. Hij geniet van tekenen en van Engels. Ook is hij heel gul en deelt zijn talenten graag met anderen.

Ik spreek hem geregeld en hij vindt het geweldig als ik wat Engels woorden met hem spreek. Daardoor krijg ik, en op mijn verzoek ook de andere medewerkers in het gemeenschapshuis, geregeld een mooie tekening van hem.

Vandaag kreeg ik deze tekening van hem. In zijn tekeningen verwerkt hij de laatste tijd altijd ons logo: het huis met twee personen daarin! En op deze tekening heeft hij een zelfportret getekend.
Op de tekening heeft hij geschreven, zowel in het Engels (zoekt woorden op in een woordenboek) als in het Spaans: ´voor mijn juf Astrid. Mijn dromen zijn: Engels spreken, de beste schilder van Nicaragua te zijn´. En hij sluit af met: ´Renee Jesus B, schilder en tekenaar uit Nicaragua´.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van