Collage sherborne

Astrid in Sherborne

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Astrid was van 15 maart tot 3 april in Nederland en Engeland. Op 19 maart sprak ze op een bijeenkomst in Sherborne Engeland die georganiseerd was door Eric en zijn vrouw Rosaleen.

Eric is al jaren betrokken op een actieve manier en weet ook een groep van mensen in Sherborne geïnteresseerd te krijgen in wat er speelt in het gemeenschapshuis en de activiteitenclub van de Fundación Ruach.
Het was hartverwarmend voor een groep van rond de 30 personen te spreken en hun vragen te horen en belangstelling te voelen.
Als kers op de taart bleek men in de doos die achter op de tafel stond, zonder dat daar aandacht voor was gevraagd, een mooi bedrag van 270 Engelse ponden zat voor het werk in Juigalpa.
Langs deze weg Eric en Rosaleen nogmaals bedankt voor het ‘kringeneffect’ wat ze in Sherborne in beweging zetten door meer en meer mensen te interesseren voor het werk in Juigalpa!

Astrid  overhandigde een tekening gemaakt door Renee, een deelnemer van de activiteitenclub die graag tekent en de beste tekenaar van Nicaragua wil worden. Speciaal voor onze vrienden had hij op verzoek van Astrid wat tekeningen mee gegeven. Zowel in Sherborne als in Leiden heeft men nu een mooi kunstwerk van hem als dank voor alle ondersteuning voor ons werk.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van