Collage Leiden

Astrid in Leiden

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Astrid was van 15 maart tot 3 april in Nederland en Engeland. Op 24 maart was Astrid te vinden in de oecumenische kerkgemeenschap de Regenboog te Leiden.

Tijdens de dienst kreeg ze de tijd kort iets te vertellen over het werk in Juigalpa aan de hand van wat dia’s op de beamer. En na de dienst was er ruimte voor meer informatie en het beantwoorden van vragen. De kern van de boodschap was dat we samen een verschil maken, in Juigalpa! Want het praktische werk bestaat niet zonder financiële ondersteuning.

Zelfs de collecte van de dienst was bestemd voor het werk in Juigalpa, met als doel meer stimuleringsmaterialen te kunnen kopen, met behulp van een fysiotherapeute van het ziekenhuis in Juigalpa. Dit alles vanuit de wens om de huisbewoners nog breder te kunnen stimuleren in hun ontwikkeling.

Bijzonder was dat de dienst een Spaans tintje kreeg door de Spaanstalige muziek dat het koor had ingestudeerd.
Langs deze weg nogmaals dank voor de belangstelling in het werk van de stichting Ruach in Juigalpa; wat er gaande is in het gemeenschapshuis en in de activiteitenclub. Ook voor de morele en/of financiële ondersteuning die jullie hebben gegeven( in de loop der tijd) en geven!

Astrid overhandigde een tekening gemaakt door Renee, een deelnemer van de activiteitenclub die graag tekent en de beste tekenaar van Nicaragua wil worden. Speciaal voor onze vrienden had hij op verzoek van Astrid wat tekeningen mee gegeven. Zowel in Sherborne als in Leiden heeft men nu een mooi kunstwerk van hem als dank voor alle ondersteuning voor ons werk.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van