Postbus

UPDATE | Aanbevelingsbrief gemeente

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Update 21 mei 2016: Eindelijk maar toch, de aanbevelingsbrief van de gemeente! In eerdere stukjes heb ik hier voldoende over geschreven. Nu wil ik alleen het goede bericht melden dat de brief in ons bezit is, ondertekend door de secretaris van de gemeenteraad in naam van de gehele raad.

Aanbevelingsbrief gemeente Juigalpa

bericht van 12 mei 2016:

In Nicaragua moet je nooit iets melden totdat het waar is gebleken. Ik weet het en toch trap ik af en toe in de valkuil.

Zoals de melding in de laatste nieuwsbrief dat we de aanbevelingsbrief van de gemeente zouden hebben. Natuurlijk had men mij gezegd dat ik de volgende dag 30 cordobas moest betalen om de brief te kunnen afhalen. Maar ja, men kan zo veel zeggen. En die dag bleek de procedure inmiddels veranderd te zijn. Want moest de speciale commissie van de wethouders eerst bij ons op kantoor bezoek komen om te controleren of we echt functioneren.

Dat bezoek hebben we inmiddels gehad. Ook heb ik al weer x telefoontjes gepleegd om te horen hoe nu verder. Vandaag zou er een gemeentevergadering gehouden worden, waar als agenda punt ‘de speciale commissie verslag zou doen van haar werkzaamheden’. Waarna het lijkt dat de weg open is om ons de aanbevelingsbrief te geven. Vol verwachting klopt ons hart…

Ik hoop in de komende nieuwsbrief dat heugelijke feit te kunnen melden.