naambord

PR voor de stichting

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Goede wijn behoeft geen krans. Maar als je net bestaat moet je toch op een of andere manier onder de aandacht brengen dat je er bent.
Tijdens de officiële opening waren we daarom gekleed in onze ‘uniform’ shirtjes. Hier is het dragen van uniformen (shirtjes en broeken met name) gewoonte en het verbaasde me dan ook niet, toen onze nieuwe medewerksters al snel vroegen of ze ook uniformen zouden krijgen. Niet alleen maakt dat de buitenwereld duidelijk waar ze werkten, maar het geeft ook meer uitstraling naar buiten toe. Natuurlijk is het voor ons als stichting een mooie manier om reclame te maken voor ons werk op een vrij eenvoudige manier.

Sinds kort zijn ook onze huizen voorzien van een opschrift, waardoor duidelijk is waar onze ‘casa hogar’ (gemeenschapshuis) te vinden is en waar ons kantoor, annex activiteitenclub zit. En ook voor wie niet actief naar ons op zoek is, vallen de naamborden goed op, waardoor ook voorbijgangers mee krijgen dat we bestaan. Zo zullen ze eerder aan ons denken op het moment dat ze ons nodig hebben.

Tot slot hebben Ana Alicia, als presidente van de stichting, en ik, als coordinator van het gemeenschapshuis, nu visitekaartjes. Ze zien er mooi uit in de kleuren blauw en oranje. Nu nog leren om ze op het juiste moment bij de hand te hebben en er aan te denken om ze uit te delen!

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van