Even voorstellen: Willy de Mooij – penningmeester

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Ik ben Willy de Mooij. Al enkele jaren geleden vroeg Astrid mij of ik penningmeester wilde worden van Vivir Juntos. Dat was toen niet combineerbaar met mijn hoofdfunctie lid van de raad van bestuur van woningcorporatie Vestia en mijn andere nevenfuncties. Mijn werk bij Vestia eindigt binnenkort, dus nu kan het wel. En dat vind ik leuk omdat het bijdraagt aan een mooi doel: de woongemeenschap in Juigalpa.

Ik ben 62 jaar oud en woon met man en hond in Rotterdam. Wanneer mijn baan eindigt ga ik eerst genieten van mijn vrije tijd. En dan ga ik langzamerhand op zoek naar vrijwilligers werk en nog een paar toezichtsfuncties waar ik wellicht nog verborgen talenten kan aanboren.

Ik ken Astrid al meer dan 40 jaar en heb daardoor ook de opbouw van de woongemeenschap vanaf het begin kunnen volgen. Met mijn financiële achtergrond kan ik een bijdrage leveren en ik hoop van de andere bestuursleden veel te leren over het vraagstuk hoe wij vanuit Nederland de beste bijdrage kunnen leveren!