Eric

Eric’s vijfde run

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Eric komt opnieuw in actie voor de woongemeenschap in Juigalpa. Op 10 september doet hij mee aan de Run van Winschoten! 

Eric schrijft: “Ik moet natuurlijk wel vasthouden aan de traditie dat ik bij elke volgende run een grotere afstand afleg. In mei dit jaar heb ik de lat nog weer wat hoger gelegd via een run van 10 uur voor het medische werk van de Anglikaanse Kerk, Salisbury Diocese in Zuid-Soedan. Ik legde op 21 mei 66.6 km op de leeftijd van  66 jaar en 6 dagen! Mijn doel voor 10 september is om in mijn geboorteplaats Winschoten 77.3 km te lopen, de leeftijd van mijn vrouw in jaren op die datum! Om dit doel te kunnen halen heb ik me ingeschreven voor de 100 kilometer van de run van Winschoten, waarvoor ik maximaal 12 uur beschikbaar heb van 9 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds. De kans is groot dat ik voordien uit de race wordt gehaald omdat de 100 km buiten bereik is komen te liggen. Hopelijk doe ik het kalmpjes aan zodat het lijntje niet vroegtijdig breekt. Dit jaar concentreer ik mijn hardlopen rondom mijn woonplaats in Sherborne, Dorset, UK op ‘langdurig met wisselde snelheden te lopen, met andere woorden: vooral veel lopen op de hellingen en op stukken met een lastige ondergrond. Dat is veel gemakkelijker in Sherborne dan in mijn wel erg vlakke en geasfalteerde geboorteplaats Winschoten.  Dat kan lastig worden. Maar we gaan het zien. Wie wil mij sponsoren voor een bedrag per kilometer? Dat zou mij natuurlijk net die extra motivatie geven er een schepje bovenop te doen! Want eendracht geeft kracht!”

Wilt u Eric sponsoren en zo een (extra) bijdrage leveren aan de woongemeenschap? Donaties kunt u storten op rekeningnummer NL 10 TRIO 0390 9437 11 ten name van stichting Vivir Juntos Leiden, ovv Eric’s 5e Run. Stichting Vivir Juntos is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).