Foto van spaarvarkens

Bouw mee

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Ons doel is om binnen vijf jaar ervoor te zorgen dat de woongemeenschap in Juigalpa zelfstandig draait met lokale en nationale ondersteuning.

Voor het opzetten van de woongemeenschap is geld nodig. Dat moet – zeker de eerste jaren – voor een groot deel van buiten Nicaragua komen. Naast het aanschrijven van Nederlandse fondsen zijn we ook op zoek naar mensen die geld willen geven aan het project.

Voor het opzetten van de woongemeenschap is geld nodig voor vaste kosten, zoals de huur van een huis, water en elektriciteit, dagelijks levensonderhoud en personeelskosten. En voor eenmalige kosten zoals inrichting van woon-, slaapkamers en keuken en materialen voor activiteiten van bewoners. Geleidelijk aan gaat Fundación Ruach in Nicaragua zelf fondsen werven bij de overheid en particulieren, zodat de steun van Stichting Vivir Juntos in een periode van vijf jaar kan worden afgebouwd.

Daarom zijn we op zoek naar donateurs die zich voor vijf jaar willen verbinden aan Vivir Juntos. Dat kan met een maandelijkse of jaarlijkse storting via een periodieke overschrijving bij uw bank. Wat u doneert bepaalt u natuurlijk zelf. Eenmalige bijdragen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Donaties kunt u storten op rekeningnummer NL 10 TRIO 0390 9437 11 t.n.v. stichting Vivir Juntos in Leiden. Stichting Vivir Juntos is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

We kunnen samen écht een verschil maken!

Volgen Annelies:

Communicatieadviseur

Laatste berichten van