In het zwembad

Zwembad

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Vorige week zijn we met Loyda en Daniel gaan zwemmen. Dit in het kader van het geven van nieuwe prikkels.

Even buiten Juigalpa is er een restaurant met drie zwembaden van verschillende dieptes. En voor 12 uur ´s middags is het daar heerlijk rustig. Ook Jonathan was mee. Hij heeft de nodige zwemervaring en voelt zich als een vis in het water.

Eerste keer
Waarschijnlijk zijn Loyda en Daniel nooit eerder in een zwembad geweest. Vrolijk in het zwembad Loyda geniet er van om onder de douchte te gaan en lijkt wat dat betreft iemand die ook van een zwembad zou kunnen genieten. Maar Daniel houdt er absoluut niet van om onder de douche te gaan. Hij geeft de indruk het water te koud te vinden. We hebben hier alleen koud water, maar met een temperatuur tussen de 30 en 35 graden is dat prima te doen.

Genieten
Op de foto het resultaat. In een kinderbadje weet Loyda zich al snel drijvende te houden en geniet duidelijk van deze ervaring. En ook Daniel heeft een lach op zijn gezicht als hij beetje bij beetje van de bovenste tree naar de onderste gaat, en heel geleidelijk meer het water in gaat.

Potjes
Jammer genoeg hebben we dit soort activiteiten niet in onze begroting opgenomen. Puur, omdat je niet overal aan kan denken… Maar we hebben nu in ieder geval ervaren dat deze activiteit zeker de moeite waard is! Dus de insteek is om er potjes voor te vinden.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van