Oprichting Fundación nu officieel

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Gisteravond was er een bijzondere vergadering voor het bestuur van de Fundación Cristiana Comunitaria para Personas con Discapacidad Ruach.

De advocaat die ons geholpen had in het ingewikkelde en langdurige proces om de rechtspersoonlijkheid te verkrijgen, kwam naar Juigalpa om officieel ook de tweede stap in het proces af te sluiten. Waarmee ze haar taak volbracht en de Fundación bij de nodige instanties geregistreerd staat.Dat deed ze door alle documenten van de diverse instanties waar de Fundación ingeschreven moet staan, te overhandigen. Ook overhandigde ze de stempels die hier, naast de handtekeningen, zeer belangrijk zijn op officiële stukken, de kwitanties, ontvangstbewijzen en het briefpapier van de Fundación.

Op de foto’s zijn de presidente (voorzitter) en de penningmeester te zien die de officiële ontvangst tekenen. En op het tafeltje liggen alle papieren die overhandigd werden. Marileth, onze penningmeester, moest in verband met andere zaken voortijdig de vergadering verlaten.

Met de kopieën van al deze documenten kunnen we deze week een bankrekening gaan openen, waardoor onze projectbeschrijving naar meer kanten de deur uit kan. Want we kunnen natuurlijk niet alleen van Stichting Vivir Juntos de volledige financiering van het project verwachten.

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van