global giving

Global Giving update

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

In de vorige nieuwsbrief schreef ik over onze ambities donoren te zoeken over de grenzen heen met behulp van een Amerikaanse organisatie, genaamd Global Giving. Omdat bijna een ieder van ons wel vrienden, familie, kennissen in het buitenland heeft vroegen we medewerking deze contacten van ons werk op de hoogte te brengen! Daarvoor is ook Engelstalige informatie beschikbaar. Evenals op de website van Vivir Juntos, waar m.b.v Eric Jager veel info al vertaald is naar het Engels. Meer mensen, die wereldwijd van ons werk op de hoogte zijn, meer kans dat iemand wellicht zijn/haar (financiële) steentje bij wil dragen om ons werk te ondersteunen.

Op 12 juni deden we mee aan een Global Giving campagne, waar ik velen van jullie begin juni persoonlijk over heb gemaild. De bedoeling was, om op z’n Amerikaans, op één dag veel geld binnen te halen. Met als subdoel: veel giften van verschillende donoren. Dat eerste is ons niet gelukt. Maar desalniettemin hebben we, niet in een dag maar in de maand juni, $ 2500,- van ongeveer 36 gevers gekregen via de Global Giving site. Donaties van vrienden uit diverse landen! Dus geen onbetekenend resultaat! Inmiddels is dit geld naar ons overgemaakt (exclusief banktransactiekosten).

Neem af en toe een kijkje op die site, want we zien het als uitdaging onze positie daar te versterken ondanks dat we weinig PR-ervaring hebben. Maar wie niet waagt, die niet wint!

Link naar het project: Global Giving

Volgen Astrid Delleman:
Laatste berichten van