Ervaringen in Honduras

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Zoals je in een eerder nieuwsbericht kon lezen ging Genesis op bezoek bij de Ark-gemeenschap in Honduras. Hieronder lees je haar verslag.

Ik dank God en de groep vrijwilligers dat ik de reis naar de Ark-gemeenschap in Honduras heb mogen maken.

Mijn bezoek aan de ark is het beste dat me is overkomen, ik vond het een unieke ervaring om de jongeren te ontmoeten. Ik werd met zo veel enthousiasme ontvangen! Ze omhelsden me en gaven me echt het gevoel dat ik thuis was. Ik kreeg meteen een tour door het huis. Het voelde zo goed om zoveel liefde van hen te ontvangen.

Ik voel me sterker door deze ervaring. Het motiveert me om door te gaan. Ik wil graag meer leren over welke rol ik kan spelen in de sociale en culturele activiteiten van de jongeren in Juigalpa en in hun vrijetijdsbesteding. Ook heb ik nu meer ideeën opgedaan over ergotherapie, trainingen/workshops en ondersteunende diensten.

Ik heb echt het maximale uit het bezoek gehaald. Ik heb veel mooie dingen gezien en veel geleerd. Het heeft me echt geïnspireerd. Dit wil ik allemaal inbrengen in onze eigen jonge stichting Ruach voor een woongemeenschap in Juigalpa.

Genesis Guevara

Volgen Annelies:

Communicatieadviseur

Laatste berichten van