Herfst

Afscheid van Diana

Geplaatst in: Nieuwsbericht 0

Met volle energie zijn we met zijn vijven begin 2015 aan de slag gegaan. Wat moest er veel geregeld worden, van naam, statuten tot geld. Dat betekende elke maand een vergadering van een paar uur en daarbuiten mailen, bellen en nadenken.

In onze vergadering van afgelopen september heeft Diana helaas moeten aangegeven dat het teveel werd naast haar eigen gezin en werk. Op verschillende manieren kreeg zij signalen dat het werk voor Vivir Juntos er niet meer bij kon. Terwijl juist Diana via haar werk voor de Ark in Gouda degene was die het gedachtegoed van de Ark bij ons levend hield. Wij hebben afscheid van elkaar genomen. En we willen haar graag bedanken voor haar inzet voor Vivir Juntos!

Het bestuur moet wel weer aangevuld worden. We zijn vooral op zoek naar iemand die de Ark-gedachte, de Ark-vlam in ons midden brandend houdt. Daarvoor hebben we contacten gelegd met de mensen die betrokken zijn bij de Ark in Gouda én bij de Ark in Haarlem. Met hen hebben we binnenkort gesprekken. Eerst willen we iemand met het Arkgedachtegoed in  ons midden kunnen verwelkomen. Daarna kunnen we de verantwoordelijkheden misschien anders verdelen.

Jeroen Boggia
Waarnemend voorzitter stichting Vivir Juntos